Log in of registreer en maak gebruik van alle functionaliteiten van Mijn Malmberg zoals:
  • Je favoriete lesmaterialen altijd bij de hand
  • Deel tips met meer dan 42.000 collega's
  • Blijf op de hoogte met de nieuwsbrief


Geen inloggegevens?

InschrijvenInschrijven

 

Over Mijn Malmberg

De methodes van uw school

Als u bent ingelogd ziet u meteen de Malmberg-methodes van uw school, voor zover die bij ons bekend zijn. Zo kunt u snel naar de materialen en lessuggesties bij uw eigen methodes.

Klopt een methode niet die u in Mijn Malmberg ziet? Geen zorgen, via de knop ‘Alle methodes tonen’ op de homepagina kunt u bij alle Malmberg-methodes. U kunt de informatie bij uw methodes dus altijd terugvinden.

Screendump-MijnMalmberg-home-Alle-methodes3

Andere methodes bekijken

Wilt u materialen van andere methodes zien? Dan kunt u alle andere methodes bekijken. U hoeft zich hiervoor niet meer apart in te schrijven. Een klik op 'Alle methodes tonen' rechtsboven het methode-dashboard is voldoende.

Lessuggesties, extra materialen en tips vinden

Het zoekmechanisme van de website is ook aangepast. U vindt nu alle materialen in één overzicht. Sommige materialen hebben een nieuwe naam gekregen:
  • Handig bij-materialen heten nu Extra materialen;
  • Ervaringen van scholen heten nu Tips.

Eén nieuwsbrief voor al uw methodes

De berichten bij uw methodes ontvangt u voortaan samen in één nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief wordt 6x per jaar verstuurd. In de nieuwsbrief zijn alleen berichten opgenomen die relevant zijn voor uw groep*. Om het methodenieuws te (blijven) ontvangen is het daarom belangrijk om bij uw gegevens aan te geven in welke groep(en) u werkzaam bent.

Ook is het mogelijk u aan te melden voor 2 nieuwe nieuwsbrieven: een nieuwsbrief met informatie over nieuwe methodes, projecten en onderzoeken van Malmberg, en een nieuwsbrief over bijeenkomsten, panels en onderzoeken**.

* U kunt uw groep aanpassen via Gegevens wijzigen (stap 1).
** Wilt u deze nieuwsbrieven ontvangen, dan kunt u dat doorgeven via Gegevens wijzigen (stap 2).

Sectie voor ICT-coördinatoren

Daarnaast hebben we geluisterd naar de wens van ICT-coördinatoren. Er is nu een sectie met ICT-nieuws van Malmberg. Om dit onderdeel te kunnen zien en de nieuwsbrief te ontvangen, dient u zich in schrijven als ‘ICT-coördinator’ of als ‘Leerkracht/ICT-coördinator’. Bent u al ingeschreven op Mijn Malmberg, dan kunt u in uw profiel aangeven dat u ICT-coördinator of Leerkracht/ICT-coördinator bent.

De voordelen van Mijn Malmberg

Mijn Malmberg is een site met waardevolle informatie bij uw Malmberg-methode. Meer dan 42.000 leerkrachten in het basisonderwijs maken er gebruik van.

Met Mijn Malmberg profiteert u van:

  • Lessuggesties bij uw methode
  • Handig methodemateriaal
  • Nieuws over uw methode
  • Ervaringen en tips van collega-leerkrachten
  • Nieuwsbrief bij uw methodes

Plus: het gratis Juf & Meester magazine

U ontvangt 2 x per jaar gratis het magazine Juf & Meester, een tijdschrift over alle dingen die het beroep van leerkracht zo leuk maken.