Log in of registreer en maak gebruik van alle functionaliteiten van Mijn Malmberg zoals:
  • Je favoriete lesmaterialen altijd bij de hand
  • Deel tips met meer dan 42.000 collega's
  • Blijf op de hoogte met de nieuwsbrief


Geen inloggegevens?

InschrijvenInschrijven

Activeer gratis het Momento-dashboard

Na de kerstvakantie was het zover: het Momento-dashboard werd voor alle scholen in Nederland gratis beschikbaar. Heb jij het dashboard al geactiveerd? Met het dashboard hebben leerkrachten alle oefen- en toetsresultaten direct beschikbaar.

Het Momento-dashboard toont in één oogopslag alle oefen- en toetsresultaten per groep, per vak of per leerling. Je ziet welke leerlingen de stof goed beheersen en welke kinderen extra hulp, ondersteuning of extra uitdaging nodig hebben. Doordat Momento administratieve taken overneemt, heb je als leerkracht meer tijd voor het begeleiden, coachen en ondersteunen van de leerlingen. Hierdoor kun je in de dagelijkse onderwijspraktijk beter anticiperen op individuele behoeften van leerlingen. Momento is een hulpmiddel om recht te kunnen doen aan die verschillen.

Het dashboard kan zo ingezet worden dat het altijd aansluit bij de visie en werkwijze van de school. Of je nu klassikaal lesgeeft, kindgestuurd werkt of individuele leerroutes hanteert, Momento sluit daarbij aan. Werkt jouw school al geheel digitaal of gebruiken jullie de digitale middelen alleen voor de verwerking van de lesstof? Momento is een prettige aanvulling die elke leerkracht werk uit handen neemt. Alle oefen-, toets- en verwerkingssoftware van Malmberg is gekoppeld aan Momento.

Kijk op www.momento.nl voor meer informatie of hulp bij het activeren.