Log in of registreer en maak gebruik van alle functionaliteiten van Mijn Malmberg zoals:
  • Je favoriete lesmaterialen altijd bij de hand
  • Deel tips met meer dan 42.000 collega's
  • Blijf op de hoogte met de nieuwsbrief


Geen inloggegevens?

InschrijvenInschrijven

Alle materialen

Vragen


Wat biedt Natuurlijk voor taalzwakkere of dyslectische leerlingen?
Natuurlijk kent een aantal hulpmiddelen voor de taalzwakkere leerlingen, zoals audio-cd’s en reuzenboeken. Op de audio-cd’s zijn alle teksten van het leerlingenboek, het werkboek en de kopieerbladen ingesproken. De reuzenboeken zijn een uitvergroting van het leerlingenboek. Vaak is dit een handig hulpmiddel voor bv. dyslectische kinderen.
Kan ik de leerlingen met samenvattingen voorbereiden op de toets?
Ja, bij Natuurlijk zijn er voor iedere groep samenvattingen waarmee de kinderen zich kunnen voorbereiden op een toets. Deze samenvattingen zijn opgenomen in de handleiding en kunt u binnenkort ook hieronder downloaden en afdrukken.
Waar kan ik vinden welke materialen ik tijdens de les nodig heb?
In de handleiding vindt u in het hoofdstuk "Lesbegeleiding" onder het kopje "Materialen in blok ..." een opsomming van alle benodigde materialen die u in dat blok nodig hebt.
Onder het kopje "Lesvoorbereiding" vindt u een opsomming van materialenl die nodig zijn in de betreffende les. Aan het einde van iedere lesvoorbereiding staat beschreven welke materialen er bij de volgende les nodig zijn.
Besteedt Natuurlijk voldoende aandacht aan techniek?
Ja, Natuurlijk besteedt voldoende aandacht aan techniek om te voldoen aan de kerndoelen die specifiek betrekking hebben op techniek (kerndoel 42, 44 en 45).
Voor scholen die extra aandacht aan techniek willen besteden, is Malmberg Techniek een goede aanvulling. Meer informatie over Malmberg Techniek
Voldoet Natuurlijk aan alle kerndoelen?
Ja, met Natuurlijk voldoet u aan alle nieuwe kerndoelen die in 2006 zijn ingevoerd. Dus ook aan de kerndoelen die specifiek betrekking hebben op techniek.